Finansal Sağlık
Engelsiz Bankacılık
Hesabını Bilen Kadınlar
Geçmiş Aramalar
      Önerilen Sonuçlar

        12 Dev Adam Katılım Koşulları

        1. Bu kampanya Türkiye Garanti Bankası A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 12.11.2021 tarihli ve E-40453693-255.05.02-11750 sayılı yazısı ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.

        2. 17.11.2021(Saat:00.01)-21.11.2021(Saat:23.59) tarihleri arasında Türkiye genelinde, www.instagram.com (ücretsiz) internet sitesine kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak @garantibbva hesabını takip edip; paylaşılacak kampanya görselinde sorulacak “FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde #12DevAdam ile maçın hemen öncesinde bir araya gelme fırsatınız olsa, onlara söylemek isteyeceğiniz en yaratıcı motivasyon cümlesi ne olurdu?” sorusuna yaratıcı şekilde yanıt verenler yarışmaya katılacaktır.

        3. Yazılan yorumlar yaratıcılık, konuya uygunluk, farklılık kriterlerine göre jüri tarafından değerlendirilecek ve seçilen 10 kişiye Milli Takım Forması hediye edilecektir.

        4. Yarışma sonuçları 22.11.2021 tarihinde @garantibbva hesabında yayınlanacaktır.

        5. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir.

        6. Yetkililerce yapılacak incelemede kampanya ana temasına uygun dini veya siyasi amaçlara hizmet etmeyen, sakıncalı ve zararlı yayınlar içermeyen, genel ahlak kurallarına uygun olan paylaşımlar esas alınacaktır.

        7. İkramiye kazanan katılımcılar, isimlerinin @garantibbva hesabında açıklanmasını kabul etmiş sayılır.

        8. Kampanya sonunda kazanan kişiler ile DM (Direct Message) yoluyla iletişime geçilecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Türkiye Garanti Bankası A.Ş. sorumlu değildir.

        9. Kampanyaya Türkiye Garanti Bankası A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Türkiye Garanti Bankası A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.

        10. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.

        11. Kampanyaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.

        12. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

        13. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

        14. İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

        15. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Türkiye Garanti Bankası A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

        16. Türkiye Garanti Bankası A.Ş. kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

        17. Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Türkiye Garanti Bankası A.Ş. sorumlu değildir.

        18. Kampanyaya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılırlar. Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Kampanya Katılım Koşullarına uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.

        19. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Türkiye Garanti Bankası A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.

        20. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Türkiye Garanti Bankası A.Ş. tarafından yapılacaktır. Türkiye Garanti Bankası A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

        21. Koşullar ve Kuralların herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.