Finansal Sağlık
Engelsiz Bankacılık
Hesabını Bilen Kadınlar
Geçmiş Aramalar
      Önerilen Sonuçlar

        Yapsatçı KOBİ'lere Özel Kredi

        Yapsatçı KOBİ’lere Özel yaparken de satarken avantajlı destek Garanti BBVA’da!

        Çevre dostu binalar yapan yapsatçı KOBİ’lerimiz yaparken uygun kredi olanaklarından faydalanırken, satarken de alıcıları uygun mortgage fırsatlarıyla ev sahibi olabilecekler.

        Yapsatçı KOBİ’lerimize Yaparken Avantajlı Ticari Kredi Özellikleri;

        A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip konutlar inşa eden yapsatçılar uygun faiz oranları ile dosya masrafı/kullandırım ücreti alınmadan krediden faydanalabilecektir.
        Ticari amaçlı olarak kullanabilecekleri ticari kredi kampanyası 31.06.2022 tarihine kadar geçerlidir.

        Satarken avantajlı Mortgage Kredisi Özellikleri;

        Kampanya kapsamında kullandırılacak Yeşil Mortgage kredileri gerçek kişilere kullandırılacak olan bir konut finansmanı kredisidir.
        Krediyi, enerji kimlik belgesine göre A veya B enerji sınıfına sahip konut inşa eden yapsatçılardan ya da banka olarak dahil olduğumuz konut projelerinden konut satın alan müşteriler uygun faiz oranları ile dosya masrafı/kredi tahsis ücretinden %50 indirim ile kullanabilecektir.
        Maksimum kredi vadesi gerçek kişiler için 240 ay, KOBİ segmentli gerçek kişiler için ise 120 aydır.

        Ticari kredi ve mortgage kredisi başvuruları, bankamızca yapılacak nihai değerlendirme sonucu herhangi olumsuz duruma rastlanmaması kaydıyla kesin onaya dönüştürülecektir. Bankamız faiz oranı, ücret tutarlarını, vadeyi, kampanya tarih ve şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanyalar Bankamızın diğer kampanyaları ile birleştirilemez.