Finansal Sağlık
Engelsiz Bankacılık
Hesabını Bilen Kadınlar
Geçmiş Aramalar
      Önerilen Sonuçlar

        Genel Kurul

        Genel Kurul Hakkında Bilgilendirme

        Değerli Hissedarlarımız,

        Bankamızın 17 Temmuz 2020 Cuma günü, saat 10:00’da gerçekleşeceğini duyurduğu 2019 hesap yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, ilgili mevzuat çerçevesinde hem fiziki hem de elektronik ortamda yapılacaktır. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan ve toplum sağlığını tehdit eden Koronavirüs salgını nedeniyle, ortaklarımızın, evinden ayrılmadan ve kalabalık bir ortama girmeden genel kurula elektronik ortamda katılmayı tercih etmesini hassasiyetle öneririz.

        Genel Kurul toplantısına elektronik ortamda katılıma dair esaslara, Bankamız internet sitesi, Kamuyu Aydınlatma Platformu, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi ile 25 Haziran 2020 tarihinde Hürriyet ve Sabah gazetelerinde yayınlanan genel kurul bilgilendirme dokümanlarından ulaşılabilir.

        Toplantıya fiziki olarak katılmayı planlayan hissedarlarımızın aşağıdaki hususları dikkate almasını rica eder, sağlıklı günler dileriz.

        Saygılarımızla,
        T. Garanti Bankası A.Ş.

        OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÖNCESİ

        • Yeni Koronavirüs (COVID-19) belirtilerinden (ateş, öksürük ya da solunum sıkıntısı ya da boğaz/baş ağrısı, yaygın kas-eklem ağrısı, üşüme-titreme gibi grip benzeri bulgular ya da bulantı-kusma-ishal, aniden gelişen tat-duyu kaybı) herhangi birini gösteriyor musunuz?
        • Herhangi bir sağlık kuruluşunda size Yeni Koronavirüs (COVID-19) testi yapıldı mı?
        • Son 14 gün içinde Yeni Koronavirüs (COVID-19) teşhisi konan kişi/kişilerle yakın temasta bulundunuz mu?
        • Hastalık şüphesiyle son 14 gün içinde karantinaya alındınız mı?

        Bu soruların bir veya birkaçına yanıtınız “Evet” ise Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılmamanızı rica ederiz.

        OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNÜ

        • Olağan Genel Kurul Toplantısı için girişler ana kapıdan (Zincirlikuyu tarafı) termal kamera ile kontrol sonrası yapılacaktır.
        • Termal kamerada vücut ısısı 37.6°C ve üzeri saptanması durumunda misafirimiz, kısa bir süre içinde ateşi tekrar ölçülmek üzere maske takılı olarak lokasyonda belirlenen geçici bekleme alanına alınacak, ateş ölçümünün tekrar 37.6°C ve üzeri saptanması durumunda binaya girişe müsaade edilmeyecektir.

        MASKE KULLANIMI

        • Binaya maskesiz girişe müsaade edilmemektedir. Bina içinde bulunulan süre boyunca tıbbi maske kullanılması zorunludur ve binadan çıkış yapana kadar kesinlikle çıkarılmamalıdır. Ekstra maske kullanımınız için Konferans Salonu girişinde de maske temin edilebilecektir.

        SOSYAL MESAFE

        • Sosyal mesafe salgının yayılmasını önlemeye yönelik en etkili yöntemlerden biridir. Bu nedenle, bina içerisinde sosyal mesafenin korunabilmesi için düzenlenen tüm işaretlemelere ve bilgilendirmelere uyulması gerekmektedir.
        • Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleşeceği salondaki koltuklar en az 1,5 metre mesafe bırakılacak şekilde işaretlenmiştir. Oturma düzeninde işaretlenmiş koltuklara oturmanızı ve diğer toplantı katılımcıları ile yakın temasta bulunmamanızı rica ederiz.

        YEMEK HİZMETLERİ

        • Toplantı süresince herhangi bir yiyecek – içecek hizmeti yapılmayacaktır.

        Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.