Market Alışverişlerinde Basit Yöntemlerle Tasarruf Etmenin 6 Yolu

Daha az bütçe ile daha çok alışveriş yapmak için ihtiyacınız olan tek şey: tasarruf odaklı satın alma alışkanlığı edinmenin yollarını öğrenmek!

Süper marketler; stratejik planlarla yerleştirilmiş rafları, rengârenk ürün ambalajları, indirim anonsları, reyonlarının kendine has kokuları ve baş döndüren tadım stantlarıyla tüketicilerin duyu organlarını ele geçirecek güçlü öğelerle dolu.

Hem bu güçlü öğeler hem de direkt olarak tüketicinin bilinçaltını hedefleyen satış ve pazarlama tekniklerinin hipnozu altında çoğu zaman yaptığınız alışverişlerin ardından eve döndüğünüzde aslında ihtiyacınız olmayan ürünler satın aldığınızı fark edebilirsiniz.

Hoşnut olmadığınız bu tüketim döngüsünden sıyrılmanın ve hesaplı alışverişler yapmanın zor olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Sadece ufak satın alma alışkanlıkları geliştirerek market alışverişi için ayırdığınız bütçeyi daha ekonomik yönetebilirsiniz.

İşte market alışverişi bittiğinde “Hiçbir şey almadım nasıl bu kadar para verdim?” diye düşünenler için Market Alışverişlerinde Basit Yöntemlerle Tasarruf Etmenin 6 Yolu bu video’da!

Sadece mutfak değil; giyim alışverişlerinizde de tasarruf tüyoları almak isterseniz Düşük Bütçeli ve Çevre Dostu Gardırobu Hazırlamanın Yolları video’muzu izleyebilirsiniz.

______

Burada yer alan yazılar, finansal bilgiler, birikim ve tasarruf önerileri, genel yorum ve tavsiyelerden oluşmakta olup yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım, birikim ya da tasarruf kararı verilmesi ve hareket edilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler:
  • Birikim

  • Tasarruf

  • Alışveriş

  • Bütçeleme

  • Aile